Zorgvacatures Wouw

Wil jij werken voor een organisatie die ouderen stimuleert om op hun eigen wijze het allerbeste uit hun dag te halen? Kom dan werken bij Groenhuysen! Iedere dag weer zetten zo’n 2.300 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zich in voor de ruim 4.000 cliënten. Dit zijn vooral ouderen in de regio Roosendaal, bijvoorbeeld in Wouw. We bieden hen een brede dienstverlening, die varieert van gemak en comfort tot intensieve zorg – zowel thuis als in één van onze uitstekend verzorgde woonvoorzieningen.
 

Medewerkers uit Wouw

Om de kwaliteit van onze zorg te garanderen, zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers uit Wouw. Het gaat om vacatures op allerlei expertisegebieden en op diverse niveaus. Je kunt dus niet alleen aan de slag als verzorgende IG, maar ook verpleegkundige of als zorgassistent.We hebben werk in de thuiszorg en in onze verzorgings- en verpleeghuizen, zoals Markant en Leonardushof. Natuurlijk zijn er ook regelmatig vacatures voor ondersteunende functies, zoals administratief medewerkers of beleidsmedewerkers. Bij Groenhuysen kun je dus alle kanten op.

Jouw nieuwe baan bij Groenhuysen

Start jouw reis met Groenhuysen: wij zijn het vertrekpunt voor een succesvolle én langlopende carrière. Zo kun jij bij Groenhuysen werken op uiteenlopende locaties en in diverse vakgebieden, zoals dementie, revalidatie, palliatieve zorg en Parkinson. Bekijk het overzicht met onze openstaande functies en kijk of jouw droombaan ertussen zit. Solliciteren doe je snel en gemakkelijk via de sollicitatiebutton. We zien jouw sollicitatie graag tegemoet!

Bekijk het overzicht van onze vacatures

Bekijk vacatures

Bekijk het overzicht van onze vacatures

Hoofdpagina: Vacature alert

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je in voor de vacature alert en ontvang van ons een e-mail zodra er een vacature is.