Zorgvacatures Sint Willebrord

Werken in de zorg is leuk én betekenisvol. Zeker wanneer je bij Groenhuysen werkt. Onze 4.000 cliënten rekenen iedere dag weer op onze 2.300 medewerkers en 1.000 vrijwilligers om op hun eigen wijze het beste uit hun dag te halen. Dat doen we bij mensen thuis, onder meer in Sint Willebrord, en in onze woonvoorzieningen, zoals Heidestede in Sint Willebrord.

Expertises

Bij Groenhuysen hebben we veel verschillende expertisegebieden in huis. Zo werken we voor mensen met dementie, jongdementerenden en mensen met Parkinson, maar bieden we ook palliatieve zorg en geriatrische revalidatie. Die veelzijdigheid zie je terug in onze zorgvacatures. We zoeken regelmatig nieuwe medewerkers, zowel verzorgenden en verpleegkundigen als ondersteundende functies, zoals administratief medewerkers. Kijk snel in het overzicht hieronder of er ook voor jou een passende zorgvacature is!

Werken bij Groenhuysen

Bij Groenhuysen vinden we het belangrijk dat niet alleen onze cliënten, maar ook onze medewerkers het beste uit zichzelf kunnen halen. Daarom hebben we veel aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. We werken met kleine, zelfstandige teams, waardoor je veel verantwoordelijkheid krijgt. Omdat we het belangrijk vinden om onze zorg continu te verbeteren, verwachten we van jou dat je actief meedenkt over manieren om de kwaliteit van onze zorg nog verder te verhogen!

Vacatures in Sint Willebrord

Hieronder vind je een overzicht van al onze zorgvacatures, waaronder die in Sint Willebrord. Heb je een vacature gezien die je aanspreekt? Solliciteren gaat snel en gemakkelijk via onze sollicitatiebutton. Ga jij met ons op reis?

Bekijk het overzicht van onze vacatures

Bekijk vacatures

Bekijk het overzicht van onze vacatures

Hoofdpagina: Vacature alert

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je in voor de vacature alert en ontvang van ons een e-mail zodra er een vacature is.