Zorgvacatures Sint Willebrord

Kom werken bij Heidestede

Deze locatie biedt verzorging, verpleging, groepswonen en dagactiviteiten aan bewoners met een psychogeriatrisch en/of somatische zorgvraag. Aan jou de keuze op welke afdeling en en/of met welke zorgvraag je wil werken.

Heidestede is in ontwikkeling. In de nabije toekomst gaan wij niet alleen uitbreiden wat betreft klantenenaantal, maar ook onze werkwijze en professionaliteit verbeteren wij continu. Dus als jij ambitie hebt, krijg jij bij ons de mogelijkheden om je in diverse richtingen te ontwikkelen. Hiermee lever jij een grote bijdrage aan de kwaliteit van leven van onze bewoners.

De locatie

Heidestede in Sint Willebrord is een Centrum voor Wonen & Zorg voor bewoners met psychogeriatrisch en/of somatische zorgvraag in kleine woongroepen

Het gehele complex biedt ruimte aan zo'n 94 bewoners verspreid over 2 afdelingen. Elke afdeling heeft drie woongroepen met ieder maximaal elf klanten. Het groepswonen is bedoeld voor bewoners die meer behoefte hebben aan begeleiding en waarbij het gezamenlijk leven in een groep een toegevoegde waarde heeft.
Daarnaast beschikt Heidestede over 62 zorgappartementen.

Heidestede biedt ook dagopname aan.

Werken op deze locatie

Op deze locatie werken 75 collega's, opgedeeld in kleinere teams van ongeveer tien collega's. Je komt terecht in een jong en dynamisch team met onder andere gastvrouwen en verzorgenden niveau 2, 3 en 4.

Bij Heidestede werken wij bewonersgericht: dit betekent dat de groepen bewoners zo klein mogelijk zijn, waardoor de teams ook klein en hecht zijn. De werksfeer wordt bovendien gekenmerkt door een grote mate van collegialiteit.

HBO-Verpleegkundige

Jij bent een ervaren HBO-Verpleegkundige met hart voor de zorg en voor onze ouderen. Met vakinhoudelijke kennis kun jij het verschil maken in de kwalitatieve veranderingen van het zorgproces bij Heidestede.   

Ben jij degene die wij zoeken om gezamenlijk met het team de zorg opnieuw in te richten?

MBO-Verpleegkundige

Heidestede in Sint-Willebrord zoekt Verpleegkundigen.

Ben jij de Verpleegkundige die zich inzet voor de zorg en welzijn van de bewoners? Waarin jij met al je deskundigheid, empathie en enthousiasme iedere dag weer de nodige kwaliteit levert?

Wij heten jou graag welkom!

Verzorgende IG

Als ervaren Verzorgende IG weet jij hoe je de juiste zorg kunt leveren. Hier komen ook verpleegtechnische handelingen bij kijken. Op deze locatie loop je zorgroutes of sta je op een van de woongroepen en werk je met ouderen die een lichamelijke en/of geestelijke (PG & Somatiek) zorgvraag hebben.