Zorgvacatures Rucphen

Werken bij Groenhuysen betekent: werk met betekenis en uitdaging. Onze 4.000 cliënten in Roosendaal en omstreken, onder meer in Rucphen, rekenen op ons om op hun eigen manier het beste uit hun dag te halen. Onze medewerkers helpen hen daarbij. Dus ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de zorg? Liefst in Rucphen of directe omgeving? En met volop uitdaging en ontwikkelingsmogelijkheden? Neem dan eens een kijkje bij de zorgvacatures van Groenhuysen in Rucphen en omstreken. 

Zorg in Rucphen

In Rucphen biedt Groenhuysen zowel zorg aan huis bij ouderen die zelfstandig wonen, als zorg in Centrum voor Wonen en Zorg Kerkakkers. Dat betekent dat er regelmatig diverse vacatures zijn, onder meer voor verpleegkundigen en verzorgenden. Je werkt bij je cliënten thuis of in het zorgcentrum. Waar je ook werkt, bij Groenhuysen hebben we het uitgangspunt dat we zorg verlenen op de manier zoals we zelf ook graag verzorgd zouden worden. Mensgerichte zorg dus, vanuit expertise én vanuit het hart. 

Expertisegebieden

Bij Groenhuysen hebben we expertise in huis op diverse gebieden. Zo bieden we zorg aan mensen met dementie en aan jongdementerenden, maar ook aan mensen met Parkinson en aan mensen die na een ziekenhuisopname moeten revalideren. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in palliatieve zorg. Groenhuysen is dus een heel veelzijdige werkgever, die veel verschillende uitdagingen biedt. 

Vacatures bij Groenhuysen

Wanneer je bij Groenhuysen in Rucphen werkt, kun je rekenen op een uitdagende baan in een klein team, waardoor je al snel veel verantwoordelijkheden hebt. Er is veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling, zodat je iedere dag het beste uit jezelf kunt halen. Heb jij zin in een nieuwe uitdaging in de zorg? Bekijk dan hieronder onze vacatures. Solliciteren kan heel gemakkelijk via de sollicitatiebutton. Ga jij met ons op reis?

Bekijk het overzicht van onze vacatures

Bekijk vacatures

Bekijk het overzicht van onze vacatures

Hoofdpagina: Vacature alert

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je in voor de vacature alert en ontvang van ons een e-mail zodra er een vacature is.