Zorgvacatures Roosendaal

Bij Groenhuysen zetten zo’n 2.300 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zich dagelijks in voor de ruim 4.000 cliënten. Dit zijn overwegend ouderen in de regio Roosendaal. Wij bieden hen mogelijkheden om op eigen wijze het allerbeste uit hun dag te halen. Dat doen wij met een brede dienstverlening, variërend van gemak en comfort tot intensieve zorg – zowel in de vorm van thuiszorg als in onze uitstekend verzorgde woonvoorzieningen.

Medewerkers uit Roosendaal

Om de kwaliteit van onze zorg te garanderen, zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers uit Roosendaal. Niet alleen verzorgenden IG, maar ook verpleegkundigen en zorgassistenten. Je kunt zowel in de thuiszorg als in een verzorgings- of verpleeghuis aan de slag. Natuurlijk hebben we bij Groenhuysen ook regelmatig vacatures voor ondersteunende functies, zoals administratief medewerkers of beleidsmedewerkers. Bij Groenhuysen kun je veel kanten op.

Jouw toekomst bij Groenhuysen

Hieronder vind je ons vacatureoverzicht: het vertrekpunt voor een succesvolle én langlopende carrière bij Groenhuysen. Zo kun jij bij Groenhuysen werken op uiteenlopende locaties binnen en buiten Roosendaal en in diverse vakgebieden, zoals dementie en geriatrische revalidatie. Ook palliatieve zorg, Parkinson en jongdementerenden zijn enkele van onze expertisegebieden. 

Solliciteer snel

Heb je jouw droombaan gevonden in het overzicht hieronder? Dan kun je snel en gemakkelijk solliciteren via de sollicitatiebutton. We zien jouw sollicitatie graag tegemoet! 

Bekijk het overzicht van onze vacatures

Bekijk vacatures

Bekijk het overzicht van onze vacatures

Gratis & vrijblijvend

Ontvang de voor jou interessante vacatures als eerste in je inbox.