Zorgvacatures Oudenbosch

Bij Groenhuysen zetten onze 2.300 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zich iedere dag weer in voor onze cliënten. Dat zijn voornamelijk ouderen uit de regio Roosendaal, bijvoorbeeld in Oudenbosch. We helpen hen iedere dag weer het beste uit hun dag te halen. Dat doen we door diensten en comfort aan te bieden, maar ook door het verlenen van zorg, zowel thuis als in één van onze woonvoorzieningen. In Oudenbosch bieden we thuiszorg en zorg in de zorgcentra Het Zellebergenkwartier.

Werken bij Groenhuysen in Oudenbosch

Om onze cliënten in Oudenbosch de best mogelijke zorg te kunnen bieden, hebben we regelmatig vacatures. Het gaat dan bijvoorbeeld om zorgvacatures voor verpleegkundigen en verzorgenden, maar ook om vacatures voor ondersteunende diensten, zoals de administratie. Omdat we bij Groenhuysen mensgerichte zorg bieden volgens het principe: zorg bieden zoals je die zelf ook zou willen ontvangen, zijn we vooral op zoek naar professionals met hart voor de zorg! 

Expertises

Bij Groenhuysen kun je alle kanten op, want we hebben veel expertises in huis. Bij Het Zellebergenkwartier bieden we zorg aan mensen met dementie, maar ook met een somatisch zorgvraag of middels thuiszorgconcept. In onze zorgvacatures vind je die verscheidenheid terug. 

Vacatures in Oudenbosch

Wanneer je bij Groenhuysen gaat werken, kun je rekenen op een fijne werkomgeving met veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling. We zijn continu in beweging om de zorg nog verder te verbeteren en daarvoor is jouw inbreng belangrijk. Omdat we in kleine teams werken, krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid voor je werk. Bekijk hieronder onze zorgvacatures, onder meer in Oudenbosch, en solliciteer direct via de handige sollicitatiebutton. Ga jij met ons op reis?

Bekijk het overzicht van onze vacatures

Bekijk vacatures

Bekijk het overzicht van onze vacatures

Hoofdpagina: Vacature alert

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je in voor de vacature alert en ontvang van ons een e-mail zodra er een vacature is.