Zorgvacatures Oud Gastel

Bij Groenhuysen zetten zo’n 2.300 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zich dagelijks in voor onze ruim 4.000 voornamelijk oudere cliënten. Zij wonen voornamelijk in de regio Roosendaal, bijvoorbeeld in Oud Gastel. Wij bieden hen mogelijkheden om op eigen wijze het allerbeste uit hun dag te halen. Dat doen wij met een brede dienstverlening, variërend van gemak en comfort tot intensieve zorg – zowel in de vorm van thuiszorg als in onze uitstekend verzorgde woonvoorzieningen.

Zorg in Oud Gastel

We hebben regelmatig zorgvacatures in Oud Gastel en omstreken, zowel in Blankershof als in de thuiszorg. Het gaat dan niet alleen om vacatures voor verzorgenden en verpleegkundigen, maar ook om ondersteunende functies. Werken bij Groenhuysen is heel veelzijdig, want we hebben veel expertise in huis. Bijvoorbeeld op het gebied van dementie, Parkinson, palliatieve zorg en geriatrische revalidatie. Bij Groenhuysen bieden we mensegerichte zorg: zorg zoals je die zelf ook zou willen ontvangen, met oog voor de unieke eigenschappen en voorkeuren van onze cliënten. 

Prettig werken bij Groenhuysen

Wanneer je bij Groenhuysen werkt, kun je rekenen op een dynamische, innovatieve werkomgeving, waarbij veel aandacht is voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Omdat je in kleinschalige, zelfstandige teams werkt, krijg je veel verantwoordelijkheid. Met jouw optimisme en enthousiasme bezorg jij onze cliënten iedere dag weer iets bijzonders. 

Vacatures in Oud Gastel

Ben jij iemand met hart voor de zorg? En wil jij onze cliënten in Oud Gastel en omgeving helpen om het beste uit hun dag te halen? Dan zoeken we jou! Bekijk hieronder het vacatureoverzicht en solliciteer direct via de handige sollicitatiebutton.

Bekijk het overzicht van onze vacatures

Bekijk vacatures

Bekijk het overzicht van onze vacatures

Hoofdpagina: Vacature alert

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je in voor de vacature alert en ontvang van ons een e-mail zodra er een vacature is.