Vacatures in Oud Gastel

Kom werken bij Blankershof

Deze locatie biedt verzorging, verpleging en dagactiviteiten aan bewoners met een psychogeriatrisch en/of somatische zorgvraag. Bekijk hier alle actuele vacatures bij Blankershof.  Zit er een baan bij die je aanspreekt? Solliciteer dan online via de sollicitatiebutton. Of stuur een open sollicitatie naar werkenbij@groenhuysen.nl We zien jouw sollicitatie graag tegemoet!

De locatie

In Het Centrum voor Wonen en Zorg Blankershof in Oud Gastel wonen mensen met een somatiek of PG indicatie.

Dit zorgcentra kent 57 appartementen: 50 voor zelfstandig wonen en 7 voor groepswonen. Dit maakt dat er wordt gewerkt met het thuiszorg concept. Middels zorgroutes wordt de juiste zorg geboden.

Blankershof heeft een overdekt winkelstraatje waar bewoners naar de kapper kunnen of zelf boodschappen kunnen doen en keuze hebben uit verse producten. Ook heeft deze locatie een Grand Cafe en een bibliotheek in de nostalgische Anton Piecksfeer.

Het team

Op deze locatie zijn in totaal ongeveer 40 medewerkers werkzaam, dit in zowel de zorg, facilitair, huishoudelijke dienst, horeca en op gebied van welzijn. 

Ga je bij Blankershof aan de slag? Dan kom je terecht in een ervaren, mensgericht en warm team. De pauzes worden zoveel mogelijks samen - ongeacht je functie - doorgebracht. We doen het samen en hebben respect voor elkaar. We waarderen en proberen voor iedereen ‘ouder worden jezelf blijven’ op de best mogelijke manier toe te passen binnen onze locatie.

Bekijk het overzicht van onze vacatures

Bekijk vacatures

Bekijk het overzicht van onze vacatures

Vacature alert

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je in voor de vacature alert en ontvang van ons een e-mail zodra er een vacature is.