Zorgvacatures Nispen

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Een baan in de zorg? Liefst in Nispen of in directe omgeving? En met volop uitdaging en ontwikkelingsmogelijkheden? Neem dan eens een kijkje bij de zorgvacatures van Groenhuysen in Nispen en omstreken. We hebben volop leuke banen voor mensen met hart voor de zorg!

Vacatures thuiszorg en woonvoorzieningen

Ruim 4000 cliënten rekenen iedere dag weer op onze medewerkers en vrijwilligers, onder wie ook veel cliënten uit Nispen en omgeving. Wij bieden hen de best mogelijke zorg, zowel in hun eigen woning als in onze uitstekend verzorgde woonvoorzieningen wanneer zelfstandig wonen niet meer gaat. Ook in Nispen bieden we deze zorg, zowel bij mensen thuis als in De Pastorie

Werken bij Groenhuysen in Nispen

Bij Groenhuysen hebben we regelmatig zorgvacatures in Nispen. Zo kun je bij ons aan de slag als verzorgende of verpleegkundige. Daarnaast hebben we vaak vacatures voor ondersteunende functies, bijvoorbeeld op de administratie. Werken bij Groenhuysen is veelzijdig, want we bieden niet alleen zorg voor ouderen met dementie, maar we hebben ook expertise op het gebied van onder meer Parkinson, palliatieve zorg en geriatrische revalidatie. Werk je bij Groenhuysen, dan kun je rekenen op een prettige en professionele werkomgeving, met veel oog voor persoonlijke ontwikkeling. Omdat we in kleine teams werken, krijg je al snel veel verantwoordelijkheid. 

Alle vacatures op een rij

Hieronder vind je al onze zorgvacatures in een handig overzicht, ook de vacatures in Nispen en omgeving. Zit er een vacature bij die je aanspreekt? Dan kun je snel en gemakkelijke solliciteren via de sollicitatiebutton. We zien jouw sollicitatie graag tegemoet!

Bekijk het overzicht van onze vacatures

Bekijk vacatures

Bekijk het overzicht van onze vacatures

Gratis & vrijblijvend

Ontvang de voor jou interessante vacatures als eerste in je inbox.