Zorgvacatures Hoeven

Kom werken bij Kroonestede

Deze locatie biedt verzorging, verpleging, groepswonen en dagactiviteiten aan bewoners met een psychogeriatrisch en/of somatische zorgvraag. Aan jou de keuze op welke afdeling en en/of met welke zorgvraag je wil werken.

De locatie

Kroonestede in Hoeven is een Centrum Wonen & Zorg voor bewoners met psychogeriatrisch en/of somatische zorgvraag. 

Het gehele complex bestaat uit 110 appartementen verspreid over 6 woontorens waarvan er 22 in gebruik zijn voor klanten met een indicatie PG, groepswonen. De overige 88 appartementen zijn voor de zelfstandig wonende cliënten met somatische zorgvraag.

Het groepswonen is bedoeld voor bewoners die meer behoefte hebben aan begeleiding en waarbij het gezamenlijk leven in een groep een toegevoegde waarde heeft. 

Kroonestede biedt ook buitengewoon wonen aan.

Het team

Op deze locatie zijn ongeveer in totaal 130 medewerkers werkzaam, dit in zowel de zorg, de dagbesteding, facilitair, huishoudelijke dienst en in de horeca.  

Ga je aan de slag op deze locatie, dan kom je te werken in een team vol gepassioneerde en enthousiaste collega’s. Het teamgevoel is sterk, en ze staan dan ook voor elkaar. Het gezellige ‘dorpsgevoel’ en de gemoedelijkheid merk je direct als je binnenkomt.

 

HBO-Verpleegkundige

In deze rol ben jij de regisseur over het totale zorgproces binnen de locatie en betrokken bij de veranderingen in dit proces om kwalitatief goede zorg neer te zetten. Naast de directe zorgverlening begeleid jij stagiaires en leerlingen ‘on the job’ en bevorder je de deskundigheid van collega’s op een coachende manier.

Verzorgende IG

Als ervaren Verzorgende IG weet jij hoe je de juiste zorg kunt leveren. Hier komen ook verpleegtechnische handelingen bij kijken. Op deze locatie loop je zorgroutes en werk je met ouderen die een lichamelijke en/of geestelijke (PG & Somatiek) zorgvraag hebben.

Helpende

Als Helpende is het jouw taak dat zorg en welzijn een totaalplaatje wordt. Hierin weet jij bewoners te stimuleren en te ondersteunen in ‘eigen regie’. Jij hebt de verantwoordelijkheid voor het verlenen van persoonlijke zorg aan bewoners op lichamelijk of huishoudelijk gebied.