Zorgvacatures Hoeven

Bij Groenhuysen zetten zo’n 2.300 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zich dagelijks in voor de ruim 4.000 cliënten. Dit zijn overwegend ouderen in de regio Roosendaal, bijvoorbeeld in Hoeven. Wij bieden hen mogelijkheden om op eigen wijze het allerbeste uit hun dag te halen. Dat doen wij met een brede dienstverlening, variërend van gemak en comfort tot intensieve zorg – zowel in de vorm van thuiszorg als in onze uitstekend verzorgde woonvoorzieningen.

Medewerkers uit Hoeven

Om de kwaliteit van onze zorg te garanderen, zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers uit Hoeven. Niet alleen verzorgenden IG, maar ook verpleegkundigen en zorgassistenten. Je kunt zowel in de thuiszorg als in een verzorgings- of verpleeghuis aan de slag, zoals Kroonestede in Hoeven. Natuurlijk hebben we bij Groenhuysen ook regelmatig vacatures voor ondersteunende functies, zoals administratief medewerkers of beleidsmedewerkers. Bij Groenhuysen kun je veel kanten op.

Jouw toekomst bij Groenhuysen

Start jouw reis met Groenhuysen: wij zijn het vertrekpunt voor een succesvolle én langlopende carrière. Zo kun jij bij Groenhuysen werken op uiteenlopende locaties en in diverse vakgebieden, zoals zorg voor mensen met dementie, geriatrische revalidatie, palliatieve zorg en Parkinson. Bekijk het overzicht met onze openstaande functies, selecteer jouw criteria en vind vliegensvlug jouw droombaan!

Bekijk het overzicht van onze vacatures

Bekijk vacatures

Bekijk het overzicht van onze vacatures

Gratis & vrijblijvend

Ontvang de voor jou interessante vacatures als eerste in je inbox.