Collega's vertellen

Ontmoet jouw reisgenoten

Wij kunnen jou natuurlijk wel vertellen dat werken bij Groenhuysen leuk, leerzaam en uitdagend is, maar wie kunnen jou beter overtuigen dan de medewerkers van Groenhuysen? Lees en bekijk hier de verhalen van onze collega’s: zij vertellen jou meer over hun werkzaamheden, taken én uitdagingen. Ook kun je lezen hoe hun werkdag eruit ziet. 

 

Waarom werken in de thuiszorg? 

Mandy Kannekes

Wendy Rous

Medewerkers vertellen

"Daarom werk ik bij Groenhuysen"

Bekijk hier de ervaringen van onze medewerkers

Op opleidings-reis met Groenhuysen

Annette

Op opleidings-reis met Groenhuysen

Een aanwinst voor de zorg én voor Groenhuysen, zo kunnen we Annette Stormer wel omschrijven! In september 2020 is Annette bij Groenhuysen begonnen aan haar BBL-opleiding tot Verzorgende IG/MZ. Inmiddels heeft ze deze met vlag en wimpel afgerond en deelt ze haar succesverhaal graag met iedereen die het wil horen!  

Het VEAT staat voor iedereen klaar!

Inge, Veerle en Winona

Het VEAT staat voor iedereen klaar!

Begin dit jaar hebben we binnen Groenhuysen drie nieuwe collega’s mogen verwelkomen bij het VEAT, oftewel het Verpleegkundig Expertise & Alarmeringsteam. Wat maakt het werken bij het VEAT nu zo bijzonder? Verpleegkundigen Inge, Veerle en Winona kunnen daar alles over vertellen.

Groenhuysen Flexpool

"Zelf kiezen waar en wanneer je wilt werken"

Bekijk hier de ervaringen van onze medewerkers

‘Als de mensen tevreden zijn, ben ik dat ook’

Gonny van Dijk

‘Als de mensen tevreden zijn, ben ik dat ook’

Het doel van Gonny van Dijk (58) op een werkdag bij Groenhuysen? Er écht zijn voor de bewoners en zorgen voor een gezellige sfeer. Drieënhalf jaar geleden begon ze bij Groenhuysen met hoteldiensten. Inmiddels is ze anderhalf jaar werkzaam bij Flexbeheer als facilitair medewerker. ‘Ik heb het goed naar mijn zin en nog geen dag spijt gehad!’

Een leerzaam tussenjaar

Jelke Cleassen

Een leerzaam tussenjaar

Enthousiast en gedreven. Dat is Jelke Claessen (19) als ze over haar werk bij Flexbeheer vertelt. Ze begon drie jaar geleden bij het interne uitzendbureau van Groenhuysen. Destijds als bijbaantje, maar in haar tussenjaar is ze zo’n 30 uur per week gaan werken. En dat doet ze maar al te graag!

De perfecte combinatie

Monique de Pijper

De perfecte combinatie

Na 20 jaar terug de zorg in. Dat is een hele stap! Monique de Pijper (54) durfde hem te nemen en begon in februari 2021 aan haar reis bij Groenhuysen. Via Flexbeheer: het interne uitzendbureau van Groenhuysen. ‘Ik wil het werken in de zorg kunnen combineren met mijn eigen schoonheidssalon. Dit is voor mij daarom de perfecte combinatie! Ik kan zelf mijn diensten doorgeven en ze aanpassen aan mijn werk in de salon.’