Arbeidsvoorwaarden

Afspraken worden goed vastgelegd

Alle functies worden bij Groenhuysen ingeschaald volgens de CAO VVT, een collectieve arbeidsovereenkomst waar veel verpleeg- & verzorgingstehuizen en thuiszorgorganisaties bij aangesloten zijn. Het is een moderne basis-cao, waarin de belangrijkste (primaire) arbeidsvoorwaarden zijn opgesteld, zoals het salaris, de vakantiedagen, regelingen omtrent ORT, reiskostenvergoeding enzovoort.

Secundaire Arbeidsvoorwaarden

Een prettig primair arbeidsvoorwaardenpakket  is mooi, maar werken bij Groenhuysen biedt nog zo veel meer! We hebben namelijk heel aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden die bijdragen aan het totaalpakket. Hier vind je een greep uit het mooie aanbod binnen Groenhuysen.

Als organisatie vinden we het belangrijk dat alle werknemers van Groenhuysen zich kunnen ontwikkelen en kunnen blijven leren. Naast het digitale leerplein waar je je vakkennis up to date kan houden, bieden we talloze trainingen en cursussen aan op gebied van management, persoonlijke effectiviteit en commerciële vaardigheden tot communicatieve vaardigheden, social media, productiviteit en nog meer!

En dat is nog niet alles! Groenhuysen heeft ook een fietsenplan en de mogelijkheid tot uitruil van reiskosten. Medewerkers van Groenhuysen met een vaste werkplek en een vergoeding voor reiskosten woon-werkverkeer, kunnen in aanmerking komen voor een hogere netto eindejaarsuitkering. De hele eindejaarsuitkering of een deel ervan kan ingeruild worden voor een onbelaste vergoeding reiskosten woon-werkverkeer.

Wat is er nou fijner dan een organisatie waaraan je een actieve bijdrage kunt leveren en waar écht naar je wordt geluisterd? Meepraten met en over Groenhuysen is bij ons niet meer dan normaal. We hebben een actieve, kritische en betrokken OR, een enthousiaste personeelsvereniging en tal van overlegorganen waarin jouw mening telt!