Arbeidsvoorwaarden

Jij maakt als medewerker bij Groenhuysen het verschil in de ouderenzorg. Daar werk je hard voor en dat waarderen we. Die waardering krijg je terug om de vorm van arbeidsvoorwaarden. Veel van die voorwaarden zijn vastgelegd in de CAO VVT, maar er is meer.

Jij verdient het

In de vacatureteksten communiceren wij hoe de functie is ingeschaald en wat het maximale salaris salaris is o.b.v. een 36-urige werkweek. Naast je salaris en 8% vakantiegeld krijg je aan het einde van het jaar een eindejaarsuitkering. 

Pensioenregeling

Werk je bij Groenhuysen dan ben je verzekerd van een goed pensioen. Je bouwt pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW). Voor de financiering van de pensioenaanspraken betaalt Groenhuysen 11,75% en is de eigen afdracht ook 11,75% van jouw bruto maandsalaris.

Reizen

Woon-werkverkeer: € 0,09 netto per kilometer tot een maximum van 30 kilometer per enkele reis per werkdag. 

Werkverkeer; dus reizen naar, van en tussen locaties: Als je met een eigen vervoermiddel naar, van en tussen cliënten/locaties reist, ontvang je daarvoor een vergoeding per werkdag € 0,19 netto voor de eerste 10 kilometer en voor alle overige kilometers daarboven € 0,28 netto per kilometer.

Vergoeding dienstreizen : Als je incidenteel een dienstreis maakt naar bijvoorbeeld een regionale of landelijke bijeenkomst, en je reist met de auto, dan ontvang je een netto vergoeding van € 0,28 per kilometer.

Verleg je grenzen

Als organisatie vinden we het belangrijk dat alle werknemers van Groenhuysen zich kunnen ontwikkelen en kunnen blijven leren. Naast het digitale leerplein waar je je vakkennis up to date kan houden, bieden we talloze trainingen, cursussen en opleidingen gerelateerd aan jouw vak!

Wat is er nou fijner dan een organisatie waaraan je een actieve bijdrage kunt leveren en waar écht naar je wordt geluisterd? Meepraten met en over Groenhuysen is bij ons niet meer dan normaal. We hebben een actieve, kritische en betrokken OR, een enthousiaste personeelsvereniging en tal van overlegorganen waarin jouw mening telt!