Ga op reis met Groenhuysen

Samen met 2300 collega’s en 1.300 vrijwilligers zetten wij ons dagelijks in voor ruim 4000 klanten in Roosendaal en omgeving.
 

De eindbestemming?

Een sprankelende organisatie waar klanten en medewerkers voor kiezen door aansprekende en persoonlijke zorg.
 

Hoe we dat doen?

Wij vergroten de betrokkenheid van iedereen door regelruimte te creëren. Ook hebben wij het lef om sociale en technologische ontwikkelingen (ook van buiten de zorg) te implementeren. In ons doen en laten zijn wij transparant, door het delen van kennis, persoonlijke en inspirerende verhalen willen wij een waardevolle bijdrage leveren. Binnen onze organisatie zijn processen, systemen en middelen ondersteunend aan het verlenen van de beste zorg. Dit alles uit zich in samenwerken, netwerken en naast onze medewerkers ook de klanten te betrekken bij ontwikkelingen.


Onze missie

Bij ons staat de kwaliteit van leven en zorg, met nadrukkelijke aandacht voor ieders leefstijl, interesses en persoonlijke wensen, van overwegend ouderen centraal. Wij bieden klanten met ons samenhangende aanbod en onze specialistische kennis de mogelijkheden om op eigen wijze het allerbeste uit hun dag te halen.

Onze visie

Binnen onze organisatie staat de kwaliteit van leven en zorg centraal. Hierbij hebben wij veel aandacht voor de (individuele) leefstijl, interesses en persoonlijke wensen van ouderen. De cliënt heeft én houdt altijd de regie: niet voor niets is onze visie ‘Ouder worden, jezelf blijven!’. Onze cliënten blijven zichzelf doordat wij hen gerichte aandacht en maatwerk bieden op het gebied van preventie, ondersteuning, begeleiding, verzorging, verpleging en behandeling – zowel thuis als in een goed verzorgde woonvoorziening.

Onze visie op medewerkers

Onze medewerkers zijn professioneel en sprankelend. Ze tonen eigenaarschap en hebben plezier in hun werk en zijn nieuwsgierig naar de klant. Door deze sterk persoonsgerichte aandacht, voelen klanten dat medewerkers er voor hen zijn. Onze medewerkers geven ons bedrijf mede vorm en dragen bij aan de manier waarop we invulling geven aan ‘Ouder worden, jezelf blijven’. We geloven in de continue verruiming van de kennis en vaardigheden van onze medewerkers. Groenhuysen is dan ook een lerende organisatie.

Volop uitdaging

Alle expertises zijn in huis

Van staf, tot ondersteunend tot uitvoerend tot aan paramedisch.