Ga op reis met Groenhuysen

Samen met 2300 collega’s en 1.300 vrijwilligers zetten wij ons dagelijks in voor ruim 4000 klanten in Roosendaal en omgeving.
 

De eindbestemming?

Een sprankelende organisatie waar klanten en medewerkers voor kiezen door aansprekende en persoonlijke zorg.
 

Hoe we dat doen?

Wij vergroten de betrokkenheid van iedereen door regelruimte te creëren. Ook hebben wij het lef om sociale en technologische ontwikkelingen (ook van buiten de zorg) te implementeren. In ons doen en laten zijn wij transparant, door het delen van kennis, persoonlijke en inspirerende verhalen willen wij een waardevolle bijdrage leveren. Binnen onze organisatie zijn processen, systemen en middelen ondersteunend aan het verlenen van de beste zorg. Dit alles uit zich in samenwerken, netwerken en naast onze medewerkers ook de klanten te betrekken bij ontwikkelingen.


Missie

Bij Groenhuysen staat de kwaliteit van leven en zorg, met nadrukkelijke aandacht voor ieders leefstijl, met nadrukkelijke aandacht voor ieders leefstijl, interesses en persoonlijke wensen, van overwegend ouderen centraal. Wij bieden klanten met ons samenhangende aanbod en onze specialistische kennis de mogelijkheden om op eigen wijze het allerbeste uit hun dag te halen.

Groenhuysen: Ouder worden, jezelf blijven.

Mentaliteit van medewerkers

Jij bent professioneel en sprankelend. Je toont eigenaarschap en hebt plezier in het werk en bent nieuwsgierig naar de klant. Door deze sterk persoonsgerichte aandacht, voelen klanten dat jij er voor hen bent. Jij geeft Groenhuysen als organisatie vorm en draagt bij aan de manier waarop we invulling geven aan 'Ouder worden, jezelf blijven'. We geloven in de continue verruiming van kennis en vaardigheden van jou. Groenhuysen is dan ook een lerende organisatie.

Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling

Wij hechten bovendien veel waarde aan het op peil houden van de kennis en vaardigheden van onze medewerkers. Groenhuysen is een lerende organisatie, waar opleidingen, workshops en (individuele) coachingstrajecten verzorgd worden door een eigen opleidingsinstituut: de Groenhuysen Academie. Werken bij Groenhuysen is werken aan je persoonlijke ontwikkeling en aan de organisatieontwikkeling. Zo geeft Groenhuysen invulling aan het vinden en (blijven) boeien van medewerkers!

Volop uitdaging

Alle expertises zijn in huis

Van staf, tot ondersteunend tot uitvoerend tot aan paramedisch.