Vacatures verzorgende IG niveau 3

Heb jij net jouw opleiding tot verzorgende IG niveau 3 afgerond of werk je al enkele jaren als verzorgende en ben jij op zoek naar een passende en leuke baan? Ouderenzorgorganisatie Groenhuysen is geregeld op zoek naar nieuwe medewerkers die aan de slag willen als verzorgende IG (Verzorgende Individuele Gezondheidzorg)!

Werkzaamheden verzorgende IG

Als verzorgende IG bij Groenhuysen werk je volgens het thuiszorgmodel en word je zowel voor onze intramurale als extramurale zorg ingezet. Jij ondersteunt onze cliënten bij hun persoonlijke verzorging en in de huishouding. Zo lever jij vanuit het zorgleefplan de basiszorg en verricht je de benodigde verpleegtechnische handelingen, zoals injecteren, katheteriseren en het inbrengen van sondes. Bovendien begeleid en adviseer jij jouw cliënten en hun mantelzorgers. De verzorgende IG die wij zoeken, beschikt over een resultaatgerichte en klantgerichte werkhouding waarbij je goed op de behoeften van de cliënten weet in te spelen.
 

Werken bij Groenhuysen

Bij Groenhuysen zetten zo’n 2.300 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zich dagelijks in voor de ruim 4.000 cliënten. Dit zijn overwegend ouderen in de regio Roosendaal. Wij bieden hen uiteenlopende mogelijkheden om op eigen wijze het allerbeste uit hun dag te halen. Dat doen wij met een brede dienstverlening, variërend van gemak en comfort tot intensieve zorg – zowel in de vorm van thuiszorg als in onze uitstekend verzorgde woonzorgvoorzieningen.
 

Solliciteer als verzorgende IG

Wil jij aan de slag als verzorgende IG bij Groenhuysen? Doorlopend zijn wij voor onze zorglocaties in de omgeving van Roosendaal op zoek naar verzorgenden IG die het menselijke gezicht achter onze zorg zijn. Je kunt aan de slag in diverse vakgebieden, zoals geriatrische zorg, somatische zorg, psychogeriatrie, revalidatie en palliatieve zorg. Ook bieden wij diverse leer-werkplekken aan, zoals BBL- en BOL-trajecten. Bekijk nu onze actuele vacatures voor verzorgende IG en solliciteer direct!