Vacatures verpleegkundige niveau 4

Ben jij in het bezit van een mbo-diploma Verpleegkunde (niveau 4) en zoek jij een nieuwe uitdaging? Laat je verrassen door Groenhuysen! Bij onze ouderenzorgorganisatie zijn wij geregeld op zoek naar medewerkers die willen werken als verpleegkundige op niveau 4!
 

Werkzaamheden verpleegkundige

Naast het uitvoeren van de basiszorg die in het zorgleefplan beschreven staat, bied jij als verpleegkundige bij Groenhuysen ondersteuning en begeleiding aan de cliënt en zijn of haar mantelzorgers. Je gaat hierbij uit van de zelfredzaamheid van de cliënt. Je observeert, signaleert en rapporteert wijzigingen in het welbevinden aan de zorgcoördinator of de arts. Je voert verpleegtechnische handelingen uit en geeft functionele aanwijzingen aan jouw collega’s. Het begeleiden van en overdragen van kennis en vaardigheden aan medewerkers en stagiaires behoort ook tot jouw verantwoordelijkheden.
 

Werken bij Groenhuysen

Bij Groenhuysen zetten zo’n 2.300 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zich dagelijks in voor de ruim 4.000 cliënten in omgeving Roosendaal. Om hen het beste uit hun dag te laten halen, bieden wij hen gerichte aandacht en maatwerk op het gebied van preventie, ondersteuning, begeleiding, verzorging, verpleging en behandeling. Deze diensten leveren wij zowel aan huis als in een van onze woonzorglocaties, waarbij de cliënt altijd de regie houdt!
 

Solliciteer als verpleegkundige

Werken al verpleegkundige bij Groenhuysen? Doorlopend zijn wij op zoek naar teamspelers die helder en duidelijk communiceren en hun werkzaamheden vanuit een daadkrachtige instelling verrichten. Je kunt bij een van onze locaties aan de slag op verschillende vakgebieden, zoals geriatrische zorg, somatische zorg, psychogeriatrie, revalidatie en palliatieve zorg. Ook bieden wij diverse leer-werktrajecten aan, zoals BBL en BOL. Bekijk nu onze actuele verpleegkundige vacatures en solliciteer vandaag nog!