Vacatures in Standdaarbuiten

Kom werken bij De Blomhof

Deze kleinschalige locatie biedt verzorging, verpleging en dagactiviteiten aan bewoners met een psychogeriatrisch en/of somatische zorgvraag. Bekijk hier alle actuele vacatures bij De Blomhof.  Zit er een baan bij die je aanspreekt? Solliciteer dan online via de sollicitatiebutton. We zien jouw sollicitatie graag tegemoet!

De locatie

De Blomhof in Standdaarbuiten is een Centrum Wonen & Zorg voor bewoners met psychogeriatrisch en/of somatische zorgvraag. 

Het kleinschalige complex bestaat uit 26 appartementen verdeeld over twee verdiepingen. Het contact tussen bewoners en de medewerkers is heel vertrouwd en persoonlijk. Het thuisgevoel, daar worden we allemaal gelukkig van!

Het restaurant is de ontmoetingsplaats voor de bewoners; hier komt iedereen samen en worden er verschillende activiteiten georganiseerd. 

Het team

Op deze locatie zijn ongeveer in totaal 25 medewerkers werkzaam, dit in zowel de zorg, facilitair, huishoudelijke dienst, horeca en op gebied van welzijn. Omdat De Blomhof een kleinschalige locatie is, werk je tijdens een dienst verhoudingsgewijs ook met weinig collega's waardoor je takenpakket breed en gevarieerd is.

Ga je aan de slag op deze locatie, dan kom je te werken in een team vol gepassioneerde en enthousiaste collega’s. Het teamgevoel is sterk, en ze staan dan ook voor elkaar. Het gezellige ‘dorpsgevoel’ en de gemoedelijkheid merk je direct als je binnenkomt. In welk team je ook gaat werken, bij de Blomhof staan we voor elkaar klaar! We bieden elkaar de helpende hand bij alles wat we doen. Samen zijn we tenslotte sterker dan alleen.

Het Facilitair Team

Het facilitair team is bij De Blomhof zowel in de horeca en de schoonmaak werkzaam. Gastgerichtheid en gastvrijheid zit bij dit team in hun bloed en is voor iedereen vanzelfsprekend. Dit team weet van aanpakken.

Ter uitbreiding van dit team zijn we op zoek naar een nieuwe collega, Assistent Facilitaire Zaken, specifiek voor de weekenddiensten.

Team Welzijn

Dit team, bestaande uit 3 medewerkers, is gericht op de huiskamerdienst. Zij zijn er om extra aandacht te geven aan de bewoners. Op deze manier ontlasten zij de zorgmedewerkers. Ook zij zorgen voor een lach op de gezichten en staan altijd open voor een praatje of een helpende hand voor de ouderen. 

 

 

Het Zorgteam

Het zorgteam bij De Blomhof bestaat uit Verpleegkundigen, Verzorgende en Helpenden. Er wordt zorg geboden middels het thuiszorgprincipe waardoor je zorgroutes loopt. Omdat het een kleinschalige locatie is, is je takenpakket breed en divers. 

Op deze locatie is een vast team voor specifiek de nachtdiensten werkzaam. Incidenteel kan er ook een beroep worden gedaan op jouw flexibiliteit.