Vacatures expertise Parkinson

De ziekte van Parkinson is een ziekte van de hersenen. Wie aan deze ziekte lijdt, kan uiteenlopende klachten hebben en de ziekte van Parkinson is dan ook erg complex. Bij Groenhuysen komt een schat aan kennis en expertise op het gebied van Parkinson samen in het Parkinsonhuys.

Parkisonhuys

Bij de ziekte van Parkison wordt de ‘automatische piloot’ van het lichaam aangetast. De meeste patiënten krijgen problemen met bewegen, zoals trillingen of stijve spieren. Ook problemen met de spraak, slaapproblemen en problemen met nadenken kunnen bij de ziekte optreden. Om mensen met Parkinson zo goed mogelijk te behandelen, werken de specialisten ouderengeneeskunde van het Parkinsonhuys van Groenhuysen intensief samen met neurologen in het Bravis Ziekenhuis. 
 

Paramedici en Parkinson

Bij de behandeling en begeleiding van mensen met Parkinson zijn in de meeste gevallen verschillende paramedici betrokken, zoals een fysiotherapeut of een ergotherapeut. Maar ook logopedisten, diëtisten en psychologen kunnen betrokken zijn bij de behandeling van deze groep cliënten met complexe problematiek. Met een multidisciplinair team biedt Groenhuysen elke cliënt met Parkinson de best mogelijke zorg.  
 

Verzorgenden en verpleegkundigen Parkinson

Binnen het Parkinsonhuys werken ook veel verzorgenden en verpleegkundigen. Werken in het Parkinsonhuys is afwisselend en uitdagend, omdat geen twee patiënten hetzelfde zijn. Je stimuleert de cliënten met Parkinson om zoveel mogelijk zelfstandig te blijven doen. Dat doe je samen met je team, waarvan ook paramedici en de specialist ouderenverpleegkundige onderdeel zijn. Natuurlijk betrek je ook de mantelzorgers van jouw cliënt nauw bij je werk. 
 

Werken bij Groenhuysen voor Parkinsonpatiënten

Er zijn tal van vacatures binnen Groenhuysen, waaronder ook diverse functies binnen de specialisatie Parkinson. Werken bij Groenhuysen is een ontdekkingsreis, waarbij je onderweg volop gestimuleerd wordt om veel bagage op te doen in de vorm van kennis en kunde op het gebied van Parkinson. Je krijgt veel gelegenheid om jouw vakkennis te verdiepen, bijvoorbeeld door het volgen van trainingen of het deelnemen aan congressen. 
 

Vacatures Parkinson

Wil jij mensen met Parkinson helpen het beste uit hun dag te halen? Bekijk dan snel de vacatures binnen de expertise Parkinson bij Groenhuysen en solliciteer vandaag nog!

Hoofdpagina: Vacature alert

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je in voor de vacature alert en ontvang van ons een e-mail zodra er een vacature is.