Vacatures expertise Geriatrische revalidatiezorg

Wanneer kwetsbare ouderen een botbreuk, operatie of CVA hebben ondergaan, kunnen ze in veel gevallen niet meteen vanuit het ziekenhuis weer terug naar huis. Er is vaak een revalidatietraject nodig, voordat ze weer zelfstandig of in een verpleeg- of verzorgingshuis kunnen gaan wonen. Ook mensen met Parkinson of hartfalen kunnen een revalidatietraject nodig hebben om hun leven weer op te kunnen pakken. Deze speciale vorm van revalidatie heet geriatrische revalidatiezorg. Groenhuysen biedt deze vorm van revalidatiezorg op twee locaties aan: De Weihoek en Wiekendael.

Paramedici geriatrische revalidatiezorg

Geriatrische revalidatiezorg is een intensive vorm van revalidatie, waarbij verschillende disciplines betrokken zijn. Meestal zijn dat in ieder geval een fysiotherapeut of een ergotherapeut. Maar ook andere paramedici, zoals een diëtist, een logopedist of een psycholoog kunnen betrokken zijn bij de revalidatie van een ouderen. Samen met collega’s werk je aan het herstel van de kwetsbare ouderen die op jouw afdeling revalideren. 
 

Verzorgenden en verpleegkundigen revalidatiezorg

Binnen de locaties van Groenhuysen waar geriatrische revalidatiezorg wordt geboden, kun je natuurlijk ook aan de slag als verzorgende of verpleegkundige. Een afwisselende en uitdagende functie, waarbij je de ouderen die op jouw afdeling verblijven zoveel mogelijk ondersteunt en stimuleert bij hun revalidatie. Hierbij heb je ook veel contact met mantelzorgers én de paramedici en de specialist ouderengeneeskunde die bij de revalidatie van de cliënt voor wie jij zorgt, betrokken zijn. 
 

Werken bij Groenhuysen in de geriatrische revalidatiezorg

Er zijn tal van vacatures binnen Groenhuysen, waaronder ook diverse functies binnen de specialisatie geriatrische revalidatiezorg. Werken bij Groenhuysen is een ontdekkingsreis, waarbij je onderweg gestimuleerd wordt om veel bagage op te doen in de vorm van kennis en kunde. Je bepaalt deels zelf waar jouw reis heen gaat. Wil jij je volledige specialiseren op het gebied van geriatrische revalidatiezorg of wil je je verder ontwikkelen, bijvoorbeeld door het volgen van een opleiding? Daarvoor biedt Groenhuysen veel mogelijkheden. 
 

Vacatures geriatrische revalidatiezorg

Wil jij kwetsbare ouderen tijdens hun revalidatieproces helpen het beste uit hun dag te halen? Bekijk dan snel de vacatures binnen de expertise geriatrische revalidatiezorg bij Groenhuysen en solliciteer vandaag nog! 

Hoofdpagina: Vacature alert

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je in voor de vacature alert en ontvang van ons een e-mail zodra er een vacature is.