Thuiszorg

Werken in de thuiszorg is een beetje als een rondreis. Je komt elke dag op een nieuwe plaats en je ontmoet steeds nieuwe mensen. Spreekt dat jou aan? Dan is werken in de thuiszorg bij Groenhuysen echt iets voor jou! 

Werken in de thuiszorg

Wanneer je werkt in de thuiszorg, kom je dichtbij de mensen voor wie je zorgt. Letterlijk en figuurlijk. Je zorgt voor hen in de omgeving waarin zij zich het beste thuis voelen. Je bent te gast bij je cliënt en dat maakt jouw werk heel leuk. Bovendien is het heel waardevol werk. Dankzij jouw zorg en inzet kan je cliënt namelijk langer zelfstandig blijven wonen, in zijn of haar eigen omgeving. Fijn toch?

Alleen, maar nooit op jezelf

Wanneer je werkt in de thuiszorg bij Groenhuysen werkje vanuit huis, maar wel altijd in een team. Afhankelijk van de zorg die iemand nodig heeft, wordt bepaald welke verzorgende of verpleegkundige naar de cliënt gaat. Je werkt in principe alleen bij je cliënt thuis. Maar dat betekent niet dat je op jezelf aangewezen bent. Je collega’s en je leidinggevende staan altijd voor je klaar als je ergens niet uitkomt of wanneer je hulp nodig hebt. In die zin is werken in het thuiszorgteam ook een beetje teamwork! 

Thuiszorg Groenhuysen

Het werkgebied van Groenhuysen is behoorlijk groot. Van Roosendaal tot Standdaarbuiten en van St. Willebrord tot Wouw: er zijn veel mensen die gebruik maken van onze thuiszorg. Dat betekent dat er ook altijd veel vacatures zijn! 

Vacatures thuiszorg Groenhuysen

Wil jij werken in de thuiszorg bij Groenhuysen? Ontdek dan waar op dit moment de vacatures zijn en solliciteer direct. Want wij staan te springen om verzorgenden en verpleegkundigen die graag willen bijdragen aan het langer zelfstandig wonen van de ouderen in onze regio. Bekijk de vacatures of vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met jou op.

Ik wil meer weten over werken in de thuiszorg

Frank van der Westen

Wendy Rous

Mandy Kannekes