Stage bij Groenhuysen

De zorg staat te springen om hoogopgeleide professionals. Gespecialiseerde verpleegkundigen op het gebied van bijvoorbeeld geriatrische revalidatiezorg of palliatieve zorg, die kennis en kunde combineren met een passie voor het vak. Maar ook behandelaren, zoals fysiotherapeuten, logopedisten en psychologen. Volg jij een hbo- of wo-opleiding op het gebied van zorg of welzijn en wil jij ervaren hoeveel voldoening de ouderenzorg jou kan bieden? Kom dan stage lopen bij Groenhuysen!

Stage bij Groenhuysen

Groenhuysen levert zowel zorg in diverse zorglocaties als thuiszorg in de regio Roosendaal. We hebben uiteenlopende expertises, zoals dementie op jonge leeftijd, gerontopsychiatrie, Parkinson en palliatieve zorg. Die verscheidenheid aan zorg betekent voor jou dat er op veel vakgebieden iets te leren valt bij Groenhuysen. 

Stageplaatsen

Wil jij ervaren hoe het is om in de ouderenzorg te werken? Dan biedt Groenhuysen jou daarvoor veel kansen, want we hebben altijd een breed aanbod aan stageplaatsen binnen uiteenlopende vakgebieden. We onderhouden nauwe contacten met de Avans Hogeschool, maar ook wanneer je aan een andere hogeschool of aan de universiteit studeert, kun je bij ons terecht voor een meeloopstage, een onderzoeksstage of een afstudeerstage. 

Meer weten?

Wil jij stage lopen bij Groenhuysen of wil je meer weten over de mogelijkheden? Vul dan het stageformulier in of neem contact op met Groenhuysen Beroepsopleidingen via  088 - 55 742 25.