Team Fysio in Beweging wint Groenhuysen volleybaltoernooi.

De vonken sprongen er vanaf woensdagavond 17 mei in Wouw. Dat had niet alleen te maken met de hitte. Groenhuysenteams stonden klaar voor het jaarlijkse volleybaltoernooi.

Team Fysio in Beweging wint Groenhuysen volleybaltoernooi.

Maar liefst 23 teams schreven zich in. De organisatie lag dit jaar in handen van The Fireball's die dit met verve hebben georganiseerd. In vier poules streden de deelnemers om de felbegeerde Groenhuysenwisselbeker 2017. De titelverdedigers wisten wederom het hoogste podium te bereiken. Na een inspirerend welkomswoord van bestuurder Marjolein de Jong (die met haar team vierde werd in de poule en, gek genoeg, in die zelfde poule als enige team van de fysio's wist te winnen) werd een gezamenlijke warming-up ingezet.


Daarna klonk het startschot en werd er op vier velden sportief gespeeld. Aan supporters was ook geen gebrek. Spandoeken kwamen van Kroonestede en vanuit De Zellebergen liep een enthousiaste fan rond met bord en vuvuzela om team 'Gezelliebergen' aan te moedigen. Vanuit Champetter kwam nog een echte verassing: de spetter van Champetter! Het kon ook niet anders dat deze spetters volgend jaar de organisatie op zich mogen nemen.

De top 3:

Fysio in Beweging

Fireballs

Wouwse leutteam


Team Fysio in Beweging: nogmaals gefeliciteerd. Fireballs: bedankt voor de top organisatie en tot volgend jaar.