Even voorstellen: Laura Daamen

“Als je solliciteert bij Groenhuysen, heb je grote kans dat je mij tegenkomt. Want als corporate recruiter werk ik samen met mijn vier collega's binnen team Werving & Selectie aan de invulling van alle vacatures binnen Groenhuysen, zowel zorg- als staffuncties. 

Even voorstellen: Laura Daamen

Ik ben het vaste aanspreekpunt voor een aantal zorglocaties, waar ik met veel plezier elke dag gesprekken voer met zorgprofessionals. Ik adviseer medewerkers over hun loopbaan, breng sollicitanten in contact met de locatie waar ze willen werken en ik zorg ervoor dat het complete sollicitatieproces zo vlot mogelijk verloopt. Het doel? Zoveel mogelijk kandidaten een nieuwe carrière bij Groenhuysen aanbieden! 

Om goed te laten zien waarom Groenhuysen een aantrekkelijke werkgever is, probeer ik iedereen in ons netwerk te bereiken, bijvoorbeeld via digitale marketing. Je kunt mij dus gerust de Social Media-nerd van Groenhuysen noemen! Je zult mij regelmatig voorbij zien komen op ons Huysnet, LinkedIN, Instagram en Facebook om Groenhuysen te promoten en onze medewerkers in de kijker te zetten. 

Waarom ik voor Groenhuysen heb gekozen? ‘Iets goed willen doen’ klinkt misschien een beetje cliché, maar mijn gevoel én mijn omgeving zeiden me al langer dat ik de stap van een commerciële omgeving naar de zorg moest zetten. Ik ben immers ondernemend en sociaal van aard. Mijn eerste gesprek - bij Heidestede in Sint Willebrord – voelde meteen goed. Ik was onder de indruk van de locatie en de sfeer, maar ook van de zorg. Kortom: ik was meteen verkocht en het oubollige beeld dat ik van de ouderenzorg had, was meteen passé. Ik herkende mezelf in de kernwaarden van Groenhuysen. De warmte en het thuisgevoel was direct voelbaar, óók op het centraal bureau aan de Bovendonk in Roosendaal. 

Ik vind het fijn dat bij Groenhuysen over alles goed wordt nagedacht. De lijnen zijn kort, de ambities zijn hoog, het is duidelijk dat we medewerkers meer met elkaar in contact willen brengen en tegelijkertijd sollicitanten op de beste manier door het wervings- en selectieproces willen begeleiden. Dát is de uitdaging waarvoor ik wil gaan! Spreken we elkaar snel