Thuiszorg

Thuiszorg van Groenhuysen is altijd nabij.

Thuiszorg Groenhuysen heeft ervoor gekozen zich te specialiseren op specifieke doelgroepen. Doelgroepen welke passen bij de kennis en kwaliteiten van Groenhuysen en de medewerkers van Groenhuysen. Wij bieden oprechte aandacht aan thuiswonende ouderen met “beginnende” geheugenproblemen (dementie), Parkinson en/of klanten die met een klein beetje hulp in de ADL-zorg het nog prima zelfstandig kunnen redden. Klanten die graag – zo lang als mogelijk – thuis willen blijven wonen in hun eigen vertrouwde omgeving. Klanten die regie willen behouden over hun eigen leven en de keuzes welke zij daarin zelf willen blijven maken.  

Samen met de klant, zijn/haar partner, kinderen, kleinkinderen, sociale omgeving zetten wij ons iedere dag opnieuw, vol overgave in om als professionals bij te dragen aan deze wens. De inzet van technologische hulpmiddelen kan daarbij een hele belangrijke rol spelen. Wij geloven dat oprechte aandacht onze klanten die ondersteuning biedt - dat extra zetje geeft - dat nodig is om zo lang als mogelijk zo zelfstandig mogelijk te functioneren en eigen keuzes te maken. De gedachte van positieve gezondheid is daarbij leidend. Ouder worden maakt mensen niet meteen zielig, ziek of afhankelijk. Juist de leeftijd brengt vele mooie en wijze inzichten. Daar leren wij als professionals dagelijks van. Wat onze klanten gemeen hebben is hun leeftijd: 65 jaar en ouder. 

De gedachte achter deze keuze: specifieke doelgroepen vereisen specifieke deskundigheden en een specifieke benadering van ons als medewerkers. Onze klanten zijn gebaat bij een rustige, evenwichtige, spontane en oprechte benadering. Het belang van hun welzijn weegt vele malen zwaarder dan de focus op medische (ADL) zorg welke natuurlijk vaak ook nodig is. Door te werken vanuit kleine overzichtelijke teams voorkomen wij dat te veel verschillende medewerkers bij de klant komen. Het op kunnen bouwen van een persoonlijke band met een overzichtelijk aantal thuiszorgmedewerkers vinden wij en onze klanten enorm belangrijk. Onze klanten waarderen dit met een klanttevredenheidsscore van een 9,1 (zorgkaart nederland 2022). Daarin onderscheiden wij ons als Thuiszorg Groenhuysen en kunnen vanuit die gedachte de best passende ondersteuning bieden.

Thuiszorg

Bovendonk 29
4707 ZH Roosendaal
088 5574000
  • Expertises

    De expertises aanwezig op deze locatie

Wat maakt deze locatie uniek

  • Multidisciplinair samenwerken in een ervaren team.
  • Persoonlijke aandacht voor de klant.
  • Werk je in het mobiele team, dan bepaal je zelf je diensten en zorgroutes.
  • Liever deel uitmaken van een vast team met vaste zorgroutes, kom werken in een van onze 10 regio's.