Thuiszorg

Thuiszorg van Groenhuysen is altijd nabij.

Werken in de thuiszorg is ervoor te zorgen dat onze klanten zolang mogelijk thuis kunnen blijven wonen. Jouw zorg maakt het verschil.

Met hun behoeften, omgeving en beleving als vertrekpunt, biedt je ouderen de ondersteuning die nodig is om thuis te blijven wonen zonder daarbij de eigen regie uit het oog te verliezen. 

Wij werken in omgeving Roosendaal, denk aan Hoeven, Nispen, Oudenbosch, Oud Gastel, Rucphen, Sint Willebrord, Standaardbuiten en Wouw. 

Thuiszorg

Bovendonk 29
4707 ZH Roosendaal
088 5574000
  • Expertises

    De expertises aanwezig op deze locatie

Wat maakt deze locatie uniek

  • Multidisciplinair samenwerken in een ervaren team.
  • Persoonlijke aandacht voor de klant.
  • Werk je in het mobiele team, dan bepaal je zelf je diensten en zorgroutes.
  • Liever deel uitmaken van een vast team met vaste zorgroutes, kom werken in een van onze 10 regio's.

Onze teams thuiszorgmedewerkers bestaan uit ervaren Verzorgenden en Verpleegkundigen. 

Binnen jouw team werk je functie overstijgend en multidisciplinair samen. Vanuit ieder zijn eigen visie en expertise, leveren we gezamenlijk een bijdrage aan verbetering van de ouderenzorg. 

In de thuiszorg kun je kiezen om te werken in een van onze 10 regio's waarbij je deel uitmaakt van een vast team met dezelfde zorgroutes. Ben je liever baas over je eigen agenda en heb je geen voorkeur voor een team, regio of serviceroute, dan biedt ons mobiele team uitkomst.

En de organisatie waar je voor gaat werken? Wij zijn een eigentijdse en ontwikkelingsgerichte organisatie binnen de ouderenzorg. ‘Ouder worden, jezelf blijven’ staat bij ons centraal. Met ruim 2400 medewerkers zetten wij ons dagelijks in voor de ruim 4.000 cliënten in de regio Roosendaal. We bieden hen de mogelijkheid om op eigen wijze het allerbeste uit hun dag te halen. Ons streven? Excellente mensgerichte zorg in een steeds veranderende zorgsector.