Leonardushof in Wouw

spiksplinternieuwe locatie sinds november 2021

Locatie Leonardushof, gelegen in het pittoreske Wouw, is geschikt voor het wonen en leven van psychogeriatrische bewoners. Het nieuwe gebouw telt 48 appartementen en zijn verdeeld over drie verdiepingen. De appartementen zijn ruim, toegankelijk en comfortabel en zijn tussen de 45 en 50m2 groot en hebben een eigen slaapkamer en sanitair. Er is duurzaam én toekomstproof gebouwd. De bouw en domotica zijn zodanig dat het pand geschikt kan worden gemaakt voor alle zorgvormen die Groenhuysen biedt.

Op de begane grond bevinden zich 13 appartementen. Daarnaast is er een gezellig en uitnodigend restaurant met open keuken. In de twee huiskamers worden activiteiten aangeboden of kan men fijn bij elkaar komen. Met een afgesloten tuin die verbonden is aan het dorp, snoezelbadkamer en kapsalon is de begane grond compleet. Dit is voor iedereen beschikbaar en geeft de vrijheid binnen de gehele locatie.

Op de eerste verdieping bevinden zich nog eens 20 appartementen. De tweede verdieping stelt 15 appartementen beschikbaar. Elk appartement heeft een eigen voordeur en biedt elke bewoner een thuis.

Leonardushof

Schoolstraat 8
4724 BJ Wouw
088 - 55 734 00
  • Expertises

    De expertises aanwezig op deze locatie

Wat maakt deze locatie uniek

  • Vernieuwende zorgconcepten
  • Collegiale werkomgeving
  • Nauwe samenwerking met Markant en De Pastorie