Hospice Roosdonck in Roosendaal

Regionaal Palliatief Centrum voor terminaal zieke mensen

In het Regionaal Palliatief Centrum hospice Roosdonck worden terminaal zieke mensen tot hun overlijden in een warme, huiselijke sfeer verzorgd. In totaal heeft Roosdonck twaalf ruime en goed uitgeruste appartementen. Ook zijn er prettige verblijfruimten en een buitenruimte voor ontvangst van familie en vrienden.

Intensieve en boeiende werkplek

Je komt te werken in een klein team van goed opgeleide medewerkers (niveau 4 en niveau 5) en vrijwilligers. Werken bij hospice Roosdonk is intensief, maar ook zeer boeiend en afwisselend. Het is belangrijk dat je kunt omgaan met complexe zorgvragen van mensen in de laatste levensfase én met de familie en naasten van onze klanten.

Kennisdeling binnen team

Wij zoeken flexibele medewerkers die snel kunnen schakelen. Je kunt je eigen handelen bespreekbaar maken, reflecteren en goed relativeren. Als jij start bij Roosdonck word je goed ingewerkt in een team waar gezelligheid centraal staat. Er is binnen het team veel aandacht voor kennisdeling: je brengt jouw deskundigheid over op jouw collega’s en vice versa. Daarnaast lever jij een bijdrage aan wetenschappelijk onderzoek.

Hospice Roosdonck

Kalsdonksestraat 89
4702 ZB Roosendaal
088 - 55 739 35

Wat maakt deze locatie uniek

  • Klein gespecialiseerd team
  • Onderdeel van Regionaal Palliatief Centrum
  • Aandacht voor complementaire zorg
  • Nauwe samenwerking met vrijwilligers