het.zellebergenkwartier

Centrum voor Wonen & Zorg in Oudenbosch

De locatie

Het Zellebergenkwartier in Oudenbosch bestaat uit drie locaties: De Zellebergen, De Brug én Oostkwartier. In totaal beschikt Het Zellebergenkwartier over 227 appartementen, diverse gemeenschappelijke ruimten en een buitenterrein met een grote siertuin en aparte belevingstuin.

De Zellebergen bestaat uit 117 appartementen in 6 torens voor bewoners met een hoofdzakelijk somatische zorgvraag die zelfstandig kunnen wonen (volgens thuiszorgconcept). De zorg is wisselend van lichte zorg naar zwaardere zorg.

De Brug is onze nieuwste locatie. Deze bestaat uit 48 appartementen verdeeld over 4 niet gesloten etages met groepswonen. Drie etages zijn bestemd voor bewoners met een lichte vorm van PG in een vroeg stadium, één etage is voor bewoners met een somatische zorgvraag. 

Oostkwartier biedt een (gesloten) thuis voor 62 bewoners met dementie, verdeeld over twee afdelingen - Korenaar en Papaver - die met elkaar nauw samenwerken.

De Zellebergen en Oostkwartier bieden daarnaast ook dagbesteding.

Werken op deze locatie

Bij Het Zellebergenkwartier staat aandacht voor mensen voorop; zowel voor de bewoners als voor de collega’s. Het Zellebergenkwartier biedt jou bovendien als medewerker de mogelijkheid om binnen de locatie overstijgend te werken, zodat je jouw kennis en ervaring ten aanzien van verschillende doelgroepen kunt vergroten. Werken in teamverband is kenmerkend voor alle locaties binnen Het Zellebergenkwartier.

Iedere locatie van Het Zellebergenkwartier heeft zijn eigen identiteit: 

  • De medewerkers van De Zellebergen vormen een enthousiast team dat zich kenmerkt door zelfstandigheid en eigenaarschap. 
  • Oostkwartier heeft een meer kleinschalig karakter. Op iedere woongroep staat een team van gemotiveerde medewerkers. Op deze locatie gaan zorg en welzijn hand in hand samen.  
  • Het team bij De Brug is een nieuw team dat bestaat uit collega’s met ieder een zorgachtergrond en/of welzijns achtergrond en waarbij ieder zijn/haar eigen werkervaring binnen de zorg meebrengt.

Bekijk hier de vacatures.

Het Zellebergenkwartier

De Zellebergen 1
4731 NZ Oudenbosch
088-5574220
  • Expertises

    De expertises aanwezig op deze locatie

Wat maakt deze locatie uniek

  • Veel verschillende mogelijkheden voor medewerkers op één locatie in Oudenbosch die volop in ontwikkeling is.
  • Mogelijkheid tot overstijgend samenwerken op 3 verschillende locaties onder één dak waar werkplezier en een goede sfeer hand in hand gaan.
  • Ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling.