Heidestede in Sint Willebrord

Centrum voor Wonen & Zorg voor psychogeriatrie

Centrum voor Wonen & Zorg Heidestede biedt ruimte aan zo'n 94 psychogeriatrische en somatische klanten en beschikt daarnaast over 62 mooie en ruime zorgappartementen. Deze twee afdelingen hebben elk drie woongroepen met ieder maximaal elf klanten. Heidestede biedt ook dagopname aan.

Werken op deze locatie

Je komt te werken in een jong en dynamisch team met onder andere gastvrouwen en verzorgenden niveau 2, 3 en 4. Weliswaar ben je onderdeel van het grote team van 75 mensen, maar dagelijks werk je voornamelijk met een subteam van ongeveer tien collega's. Wij werken bewonersgericht: dit betekent dat de groepen van klanten zo klein mogelijk zijn, waardoor de teams ook klein en hecht zijn. De werksfeer wordt bovendien gekenmerkt door een grote mate van collegialiteit.

Mogelijkheden te ontwikkelen

Heidestede is in ontwikkeling. In de nabije toekomst gaan wij niet alleen uitbreiden wat betreft klantenenaantal, maar ook onze werkwijze en professionaliteit verbeteren wij continu. Dus als jij ambitie hebt, krijg jij bij ons de mogelijkheden om je in diverse richtingen te ontwikkelen. Hiermee lever jij een grote bijdrage aan de kwaliteit van leven van onze bewoners.

Heidestede

Dorpsstraat 123
4711 EH Sint Willebrord
088 - 55 749 00
  • Expertises

    De expertises aanwezig op deze locatie

Wat maakt deze locatie uniek

  • Sterke verbinding met het dorp
  • Nadruk op een zinvolle dag voor klanten
  • Uiteenlopende zorgvragen
  • Nauwe samenwerking met familie