De Wildenborch in Roosendaal

Centrum voor Wonen & Zorg voor somatische zorgvragen én lichte thuiszorg

De Wildenborch is een centrum voor Wonen & Zorg met 24 appartementen voor klanten met een zware somatische zorgvraag. In de overige veertig appartementen, inclusief twee penthouses, ontvangen klanten zorg volgens het thuiszorgprincipe. Deze mensen wonen zoals thuis en eigen regie en zelfstandigheid zijn daarom belangrijke pijlers. Zo wonen enkele Indische bewoners op dezelfde verdieping, zodat zij hun gezamenlijke interesses eenvoudig kunnen delen.

Uiteenlopende zorgindicatie

Bij De Wildenborch kom je te werken in een jong, enthousiast en gedreven team van zo’n dertig medewerkers. De collega’s beschikken allemaal over een diploma verzorgende niveau 3 en 4. Alle medewerkers geven zelfstandig uitvoering aan het zorgleefplan en werken met ZZP-indicaties die variëren van PV 1 tot LG 10.

Creatief denken en handelen

Werken in De Wildenborch betekent creatief denken en handelen. Ook zijn er mogelijkheden om nieuwe werkprocessen te bespreken en daar – waar nodig – aan te passen. Daarnaast is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en voor het aangaan van nieuwe uitdagingen!

De Wildenborch

Wildenborch 135
4707 LT Roosendaal
088 - 55 747 00
  • Expertises

    De expertises aanwezig op deze locatie

Wat maakt deze locatie uniek

  • Eigen regie van klanten en medewerkers
  • Creatief denken en handelen
  • Klanten met zware zorgvraag
  • Jong en gedreven team