De Wiek

Dagbehandeling

Dagbehandeling De Wiek biedt specialistische ondersteuning voor mensen die op jonge leeftijd  te maken hebben met veranderingen in hun leven ten gevolge van dementie. De Wiek heeft veel mogelijkheden om één of meerdere dagen per week deel te nemen aan een leuk en uitdagend dagprogramma, begeleid door een team van betrokken medewerkers. De nadruk ligt hierbij op het behoud van eigen regie van de klant en de individuele begeleiding door de trajectcoach, met als doel zo lang mogelijk thuis te kunnen blijven wonen.

De Wiek

Ambrozijnberg 204, 201
4707 MR Roosendaal
088 55 745 90

Wat maakt deze locatie uniek

Er is hier altijd wel iets te doen!

Naast de functie van ontmoetingsplaats biedt De Wiek een breed uiteenlopend aanbod van activiteiten. Van allerlei bewegingsactiviteiten zoals zwemmen, Silverfitness, wandelen, voetballen, huishoudelijke activiteiten, tuinieren en klussen tot muziektherapie, een gespreksgroep, cognitieve activiteiten en werken met het digibord.

Een groene locatie

Dagbehandeling De Wiek is gevestigd in de wijk Tolberg in Roosendaal, naast kinderboerderij Minnebeek. Het ligt op een mooie groene locatie, grenzend aan de Molenbeek, een prachtig natuurgebied. Hoewel de dagbehandeling in Roosendaal gevestigd is, is deelname mogelijk voor iedereen uit de gehele regio.