De Pastorie in Nispen

Centrum voor Wonen & Zorg volgens thuiszorgprincipe

De Pastorie is een centrum voor Wonen & Zorg met twintig luxe appartementen, bedoeld voor mensen met zowel een lichte als een zware zorgbehoefte. Het is een bijzondere locatie, want de klanten wonen zelfstandig en ontvangen zorg volgens het thuiszorgprincipe.

De zorgvraag
In De Pastorie leven de bewoners zo zelfstandig mogelijk met alle benodigde zorg binnen handbereik. Dit is ook mogelijk wanneer men een partner heeft die (nog) geen zorg nodig heeft óf wanneer de zorgbehoefte toeneemt. Bewoners met een zorgindicatie van ZZP 6 en hoger kunnen ook nog zorg ontvangen op deze locatie.

Zelfstandige medewerkers
Je komt te werken in een team met zo’n vijftien medewerkers. Door het relatief kleine team werk je veel samen, maar er wordt ook een grote mate van zelfstandigheid van je verwacht. De sfeer van het gebouw is uniek. Het gebouw staat midden in het dorp. Het was de vroegere pastorie van de kerk in het dorp. Deze sfeer is in het oude gedeelte nog heel herkenbaar. De appartementen zijn nieuwbouw en bijzonder ruim, wat het werken en wonen in de pastorie aangenaam maakt.

De Pastorie

Bergsebaan 1 a t/m u
4709 AJ Nispen
088 - 55 736 25
  • Expertises

    De expertises aanwezig op deze locatie

Wat maakt deze locatie uniek

  • Ruime, unieke werkomgeving
  • Zelfstandig werken in een klein team
  • Uiteenlopende zorgvragen
  • Nauwe samenwerking met Leonardushof en Markant