Champetter in Roosendaal

Centrum voor Wonen & Zorg voor ZZP 6

Champetter is een centrum voor Wonen & Zorg met zestig appartementen op een unieke locatie in het centrum van Roosendaal. Er zijn twaalf appartementen voor klanten met een ZZP 6 die lichamelijke klachten ondervinden maar die nog wel hun eigen regie kunnen voeren. In Champetter kunnen zij beschermd wonen met intensieve verzorging en verpleging. Deze klanten kunnen bovendien gebruikmaken van groepsverzorging Het Trefpunt.

Champetter

Citroenberg 2
4707 DC Roosendaal
088 - 55 746 60
  • Expertises

    De expertises aanwezig op deze locatie

Wat maakt deze locatie uniek

  • Moderne werkomgeving
  • Zelfstandig werken
  • Intensieve samenwerking met mantelzorgers en vrijwilligers
  • Gastvrij team

Indeling appartementen

Alle appartementen hebben een woonkamer, een eigen keuken, een badkamer met toilet, een apart toilet en twee slaapkamers. De ruimten kunnen naar eigen smaak worden ingericht. De toegankelijke driekamerappartementen van ongeveer 75 tot 80 m2 hebben een inpandig balkon of terras en uitzicht op de wijk of het water.

Zelfredzaamheid

Het uitgangspunt is dat wat klanten zelf kunnen, ook zoveel mogelijk zelf doen. Zo proberen we klanten zo lang mogelijk actief en betrokken te houden. Klanten kunnen gebruikmaken van algemene voorzieningen om individueel of gezamenlijk activiteiten te ondernemen. Daarnaast kunnen ze de maaltijd gebruiken in het naastgelegen restaurant van appartementencomplex Watermolen.