KOERZ

naar ouderenzorg!

Wil je ouderen een mooie dag laten beleven, maar heb je (nog) geen kennis en ervaring in de zorg? Volg een nieuwe KOERZ! 

KOERZ is er speciaal voor zij-instromers en herintreders. Met het hart op de juiste plek, de nodige werk- en levenservaring en een MBO-diploma in je bagage ontvangen wij jou met open armen! Je werkt 24 uur per week op een van onze prachtige locaties en kunt gemiddeld 8 uur per week besteden aan opdrachten. Je krijgt professionele begeleiding op de werkvloer en bij je studie. Zo is de opleiding een echt maatwerktraject. Na 1,5 jaar kun je als volwaardig gediplomeerd verzorgende IG-MMZ bij ons aan de slag. En als je denkt dat zorg alleen voor vrouwen is? Echt niet! Ook mannen met passie voor de zorg en oog voor wat ouderen nodig hebben, kunnen hun loopbaan in de ouderenzorg starten met KOERZ. 

KOERZ naar ouderenzorg!

Bea start haar nieuwe KOERZ!

Bea start haar nieuwe KOERZ!

Van bloemist naar verzorgende IG-MZ: Bea (54) uit Roosendaal maakt de keuze en is op KOERZ naar haar nieuwe loopbaan! 

BO: Onze KOERZ collega's vertellen!

KOERZ mee met...

BO: Onze KOERZ collega's vertellen!

In persoonlijke, pure vlogs vertellen onze KOERZ collega's over hun ervaringen rondom de opleiding en het werken in de zorg bij Groenhuysen. Benieuwd naar de verhalen? Neem een kijkje!