Informatieavond voor ons opleidingstraject

Kom jij jezelf ontwikkelen binnen de zorg?

Groenhuysen start meerdere keren per jaar een BBL opleidingstraject.
Onze opleidingen zijn voor iedereen met hart voor de ouderenzorg, ongeacht je achtergrond of opleiding.

Tijdens onze informatieavond vertellen wij jou alles over de verschillende BBL opleidingen binnen Groenhuysen. Zo wordt er uitleg gegeven over de organisatie, vertellen leerlingen hun ervaringen en is er genoeg ruimte om al je vragen beantwoord te krijgen.

 

Hoe ziet de informatieavond er globaal uit?

  • Team Werving & Selectie opent het bal. Zij vertellen je vooral meer over Groenhuysen. Zo krijg jij inzicht in de verschillende locaties, ziektebeelden en organisatiecultuur.
  • De opleidingsco√∂rdinator vertelt in een presentatie over de verschillende opleidingstrajecten binnen Groenhuysen. Wat past er bij jou?
  • Hoe ervaren leerlingen zelf hun opleiding? Meerdere leerlingen, die op dit moment hun opleiding volgen, komen aan het woord en vertellen je alles wat je moet weten om de opleiding succesvol te doorlopen. Ook is er ruimte om al je vragen te stellen die jij hebt voorbereid.
  • Als afsluiting wordt er informatie gedeeld over de selectieprocedure. Heb jij nog niet gesolliciteerd? Dan vertellen wij jou graag hoe je dit kunt doen.

De informatieavond is geheel vrijblijvend. Wanneer je nieuwsgierig bent en graag meer komt te weten over onze BBL opleidingen ben je van harte welkom!