Zorgvacatures Oudenbosch

Kom werken bij Het Zellebergenkwartier

Deze locatie heeft alle smaken binnen de ouderenzorg. Aan jou de keuze op welke afdeling en en/of met welke zorgvraag je wil werken. Kun je niet kiezen? Het Zellebergenkwartier biedt ook de mogelijkheid om daar waar mogelijk afdelingsoverstijgend te werken.

Over de locatie

Het Zellebergenkwartier in Oudenbosch bestaat uit drie locaties: De Zellebergen, De Brug én Oostkwartier. In totaal beschikt Het Zellebergenkwartier over 227 appartementen, diverse gemeenschappelijke ruimten en een buitenterrein met een grote siertuin en aparte belevingstuin.

  • De Zellebergen bestaat uit 117 appartementen in 6 torens voor bewoners met een hoofdzakelijk somatische zorgvraag die zelfstandig kunnen wonen.
  • De Brug is onze nieuwste locatie. Deze bestaat uit 48 appartementen verdeeld over 4 etages voor ouderen met somatische zorgvraag en/of dementie met behoefte aan groepswonen.
  • Oostkwartier biedt een thuis voor 62 bewoners met dementie, verdeeld over twee afdelingen - Korenaar en Papaver - die met elkaar nauw samenwerken.

De Zellebergen en Oostkwartier bieden daarnaast ook dagbesteding.

Verzorgende IG

Als ervaren Verzorgende IG weet jij hoe je de juiste zorg kunt leveren. Hier komen ook verpleegtechnische handelingen bij kijken. Op deze locatie krijg je alle ruimte om zelf vorm te geven aan je functie. Pionieren en ontdekken is jou dan ook op het lijf geschreven.

Medewerker Wonen en Welzijn

Deze functie is een combinatie tussen Zorgassistent en Activiteitenbegeleider. Je ondersteunt de zorg daar waar nodig is (ADL zorg en lichte zorgtaken) maar het grote gedeelte van je tijd ben je bezig activiteiten en ‘het samen doen’ om zo voor bewoners een fijne woonomgeving, een thuis, te creëren.

HBO-Verpleegkundige

In deze rol ben jij de regisseur over het totale zorgproces binnen de locatie en betrokken bij de veranderingen in dit proces om kwalitatief goede zorg neer te zetten. Naast de directe zorgverlening begeleid jij stagiaires en leerlingen ‘on the job’ en bevorder je de deskundigheid van collega’s op een coachende manier.

Zorgassistent

Samen met het team ondersteun jij onze ouderen in het dagelijks leven en zorg je ervoor dat zorg en welzijn een totaalplaatje wordt. De wensen en zorgbehoefte van de bewoner zijn daarbij het uitgangspunt met als sleutelwoord ‘eigen regie’.