Groenhuysen Flexpool

Zelf kiezen waar en wanneer je wilt werken

Groenhuysen Flexpool is het interne uitzendbureau van Groenhuysen. Zij ondersteunen alle afdelingen en locaties binnen Groenhuysen met flexibel inzetbaar personeel.

Wil je flexibel werken in de uren dat het jou uitkomt of je eerst breder oriënteren door op de verschillende locaties binnen Groenhuysen te werken, dan is werken in de flexpool iets voor jou. Als flexibele medewerker kun je in het gedigitaliseerde systeem precies aangeven wanneer je beschikbaar bent. Jouw intercedent matcht je vervolgens aan de dienst / aanvraag van de locatie. Zo kun je altijd je werktijden afstemmen op jouw privé situatie.

Ben je als verzorgende flexibel inzetbaar maar ook graag verzekerd van een aantal vaste uren per week? Dit behoort tot de mogelijkheden. Onze intercedenten bekijken graag samen met jou de mogelijkheden. Zij zijn te bereiken op telefoonnummer 088 - 55 742 30.

Natascha van Tilburg over werken in de flexpool van Groenhuysen

over werken in de Flexpool

De perfecte combinatie

Monique de Pijper

De perfecte combinatie

Na 20 jaar terug de zorg in. Dat is een hele stap! Monique de Pijper (54) durfde hem te nemen en begon in februari 2021 aan haar reis bij Groenhuysen. Via Flexbeheer: het interne uitzendbureau van Groenhuysen. ‘Ik wil het werken in de zorg kunnen combineren met mijn eigen schoonheidssalon. Dit is voor mij daarom de perfecte combinatie! Ik kan zelf mijn diensten doorgeven en ze aanpassen aan mijn werk in de salon.’ 

‘Als de mensen tevreden zijn, ben ik dat ook’

Gonny van Dijk

‘Als de mensen tevreden zijn, ben ik dat ook’

Het doel van Gonny van Dijk (58) op een werkdag bij Groenhuysen? Er écht zijn voor de bewoners en zorgen voor een gezellige sfeer. Drieënhalf jaar geleden begon ze bij Groenhuysen met hoteldiensten. Inmiddels is ze anderhalf jaar werkzaam bij Flexbeheer als facilitair medewerker. ‘Ik heb het goed naar mijn zin en nog geen dag spijt gehad!’

Een leerzaam tussenjaar

Jelke Cleassen

Een leerzaam tussenjaar

Enthousiast en gedreven. Dat is Jelke Claessen (19) als ze over haar werk bij Flexbeheer vertelt. Ze begon drie jaar geleden bij het interne uitzendbureau van Groenhuysen. Destijds als bijbaantje, maar in haar tussenjaar is ze zo’n 30 uur per week gaan werken. En dat doet ze maar al te graag!

Bekijk het overzicht van onze vacatures

Bekijk vacatures

Bekijk het overzicht van onze vacatures

Hoofdpagina: Vacature alert

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je in voor de vacature alert en ontvang van ons een e-mail zodra er een vacature is.