Groenhuysen Flexpool

Zelf kiezen waar en wanneer je wilt werken

Groenhuysen Flexpool is het interne uitzendbureau van Groenhuysen. Zij ondersteunen alle afdelingen en locaties binnen Groenhuysen met flexibel inzetbaar personeel.

Wil je flexibel werken in de uren dat het jou uitkomt of je eerst breder oriënteren door op de verschillende locaties binnen Groenhuysen te werken, dan is werken in de flexpool iets voor jou. Als flexibele medewerker kun je in het gedigitaliseerde systeem precies aangeven wanneer je beschikbaar bent. Jouw intercedent matcht je vervolgens aan de dienst / aanvraag van de locatie. Zo kun je altijd je werktijden afstemmen op jouw privé situatie.

Ben je als verzorgende flexibel inzetbaar maar ook graag verzekerd van een aantal vaste uren per week? Dit behoort tot de mogelijkheden. Onze intercedenten bekijken graag samen met jou de mogelijkheden. Zij zijn te bereiken op telefoonnummer 088 - 55 742 30.

Natascha van Tilburg over werken in de flexpool van Groenhuysen

over werken in de Flexpool

Bekijk het overzicht van onze vacatures

Bekijk vacatures

Bekijk het overzicht van onze vacatures

Hoofdpagina: Vacature alert

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je in voor de vacature alert en ontvang van ons een e-mail zodra er een vacature is.