Onze expertise op het gebied van thuiszorg

Maak kennis met ons werkgebied thuiszorg aan cliënten

Thuiszorg Groenhuysen organiseert de thuiszorg vanuit wijkteams, zodat cliënten altijd een bekend gezicht zien en kunnen rekenen op persoonlijke en vertrouwde zorg. De kleine teams leveren zorg vanuit het dichtstbijzijnde centrum voor Wonen & Zorg van Groenhuysen. Samen met de cliënt kijken we naar de situatie en zorgvraag. Welke zorg het beste bij de cliënt past, is afhankelijk van de persoonlijke situatie. Onze thuiszorgcollega’s bieden ondersteuning bij cliënten thuis in de vorm van verzorging en (specialistische) verpleging.

Bekijk het overzicht van onze vacatures

Bekijk vacatures

Bekijk het overzicht van onze vacatures

Elke dag blije gezichten

Dag van de Thuiszorg

Elke dag blije gezichten

Dag van de Thuiszorg. Een dag om alle hardwerkende thuiszorgers een hart onder de riem te steken en hen te bedanken voor hun inzet. Wendy Rous is verzorgende  bij Groenhuysen en werkt al enige tijd in de thuiszorg. “Ik heb echt tijd voor de klant.”

Ria Damen

over werken in de thuiszorg

Wat kun je van ons verwachten?

Een uitdagende en flexibele werkomgeving met veel ruimte om mee te denken en initiatieven te nemen in een professionele organisatie met enthousiaste collega’s. Je wordt gedurende de inwerkprocedure goed begeleid.

Banner 2.jpg

Hoofdpagina: Vacature alert

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je in voor de vacature alert en ontvang van ons een e-mail zodra er een vacature is.