Onze expertise op het gebied van gerontopsychiatrie (dubbelzorg)

Maak kennis met ons werkgebied gerontopsychiatrie

Gerontopsychiatrie omvat zorg aan cliënten die naast somatische problemen ook te maken hebben met angst, stemmingen en persoonlijkheidsproblemen. De psychische problemen kunnen al op jongere leeftijd ontstaan, maar ook later. Indien het ziektebeeld stabiel is en behandeling binnen een psychiatrische omgeving niet meer noodzakelijk is, kunnen deze mensen in aanmerking komen voor opname op de afdeling gerontopsychiatrie in Wiekendael.

De ondersteuning van kwetsbare ouderen met een (milde) psychiatrische zorgvraag, gecombineerd met andere ziektebeelden, maakt het werk voor de zorgverleners uitdagend en complex. Het vraagt een andere benaderingswijze dan voor bewoners met bijvoorbeeld dementie of een somatische aandoening. Groenhuysen biedt deze zorg in samenwerking met GGZ WNB. De afdeling bestaat uit een drietal verschillende leefmilieus en een observatieafdeling. 

Bekijk het overzicht van onze vacatures

Bekijk vacatures

Bekijk het overzicht van onze vacatures

Banner-3.jpg

Welke bagage heb je nodig

  • Geduld en invoelend vermogen
  • Initiatiefrijk en inspelen op complexe  begeleidingsvragen
  • Een goede zelfreflectie, bewust van eigen handelen

Wat kun je van ons verwachten?

Een uitdagende en flexibele werkomgeving met veel ruimte om mee te denken en initiatieven te nemen in een professionele organisatie met enthousiaste collega’s. Je wordt gedurende de inwerkprocedure goed begeleid.

Marieke van Kruistum

vertelt over het Centrum Gerontopsychiatrie

Hoofdpagina: Vacature alert

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je in voor de vacature alert en ontvang van ons een e-mail zodra er een vacature is.