BOL-trajecten

Ligt jouw toekomst in de zorg en werk je daar hard aan met een BOL-opleiding aan het ROC, bijvoorbeeld de opleiding tot verzorgende IG, MZ, verzorgende ig IG-MZ, verpleegkundige of helpende zorg & welzijn? En wil je ontdekken of de ouderenzorg iets voor jou is? Kies dan voor een stage bij Groenhuysen!

Alle facetten van de zorg

Bij Groenhuysen komen alle vormen van ouderenzorg samen. Van revalidatiegeneeskunde tot dementie en van Parkinson tot palliatieve zorg. Dat betekent dat jij op heel veel gebieden waardevolle werkervaring kunt opdoen en in de praktijk kunt leren wat werken in de ouderenzorg nu precies inhoudt.

Jouw stage bij Groenhuysen

Groenhuysen werkt nauw samen met onder andere het ROC West-Brabant op het gebied van stages. Met deze scholen hebben we afspraken gemaakt over de stageplaatsen voor helpenden, verzorgenden en verpleegkundigen. Volg jij jouw opleiding aan een andere school? Ook dan ben je natuurlijk van harte welkom om kennis te maken met Groenhuysen en de ouderenzorg!  

Wil jij stage lopen bij ons?

Vul voor het aanvragen van een stage het stageformulier in. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Groenhuysen Beroepsopleidingen via  088 - 55 742 25. Ook wanneer je bij ons je maatschappelijke stage wilt lopen, kun je contact met ons opnemen. We bieden daarvoor diverse mogelijkheden.