Aflevering 1. Bloemschevaert

Kom werken bij Bloemschevaert!

Werken op deze locatie

Actief, gastgericht en zelfstandigheid is typerend voor deze locatie. De ontwikkeling van de medewerker staat bij De Bloemschevaert hoog op de agenda. Zo krijg je de ruimte om je persoonlijke kwaliteiten te benutten én te ontwikkelen. 

Op deze locatie werk je in teamverband en krijg je de ruimte om je op ongebaande paden te begeven. 

Om deze redenen – en dankzij de gemoedelijke en gezellige sfeer – werken veel medewerkers dan ook al jarenlang bij De Bloemschevaert!

De dienstverlening

Centrum voor Wonen & Zorg De Bloemschevaert bevindt zich in de wijk Kortendijk, een levendige, groene wijk. Het centrum onderscheidt zich door de diversiteit aan zorgaanbod en het sterke sociale karakter, waar ondernemingszin en het maken van verbinding, zowel intern als extern, erg belangrijk zijn.

Het complex heeft in totaal 144 appartementen voor kwetsbare ouderen. De meeste bewoners hebben een WLZ-indicatie. Daarnaast zijn er een aantal ouderen die zelfstandig huren en thuiszorg ontvangen.
De appartementen zijn verdeeld over 3 losstaande gebouwen met diverse voorzieningen. Binnen de gebouwen zijn er onder andere groepswoningen gerealiseerd ten behoeve van somatische cliënten en cliënten met dementie. 

Vacatures Bloemschevaert